X
تبليغات

تصویر ثابت

حامد امیری وکیل پایه یک در اصفهان
loading...
YourAds Here YourAds Here

حامد امیری وکیل پایه یک در اصفهان

بازدید : 31
دوشنبه 6 مرداد 1399 زمان : 9:46

بیع نامه یا قولنامه چیست؟

هر شخصی تصمیم بگیرد خانه‌، ملک یا آپارتمانی بخرد یا بفروشد، در عرف به بنگاه‌های املاک مراجعه می‌کند وقراردادی در قالب بیع‌نامه و قولنامه می‌نویسند، مبالغی از ثمن(پول) معامله را رد و بدل می‌کنند و قرارهایی برای حضور در دفتر اسناد رسمی و نقل و انتقال سند ملک، می‌گذارند ولی با وجود همه این التزام‌های قراردادی، در بسیاری از موارد بین خریدار و فروشنده، اختلافاتی پیش می‌آید که برای رفع آن، باید موضوع قرارداد تحلیل حقوقی شده و بر اساس، حکم موضوع توسط قاضی دادگاه صادر شود.

دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی را که ملک مزبور به او‌ منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت (ماده ۲۲ قانون ثبت اسناد و املاک) و بر اساس ماده ۴۷ همان قانون نیز نقل و انتقال اموال غیرمنقول فقط به موجب سند رسمی امکانپذیر است.

حامد امیری وکیل معاملات در اصفهان در تعریف بیع‌ نامه، با بیان اینکه بیع‌ نامه همان قرارداد فروش بوده که برای طرفین لازم ‌الاجرا است، اظهار کرد: برخلاف عقودی مانند صلح و هبه، در عقد بیع که تملیک عین به عوض معلوم است، یک مبیع و یک ثمن وجود دارد که باید بین آنها تعادل وجود داشته باشد. وی افزود: به لحاظ عرفی، بیع‌نامه سندی عرفی است که طرفین می‌نویسند و تابع تشریفات رسمی در محضر است.

منظور از اهلیت طرفین معاملات چیست؟

رفین قرارداد باید اهلیت داشته باشند اهلیت دو قسم است. اهلیت تمتع و اهلیت استیفا. اهلیت تمتع عبارت از قابلیت شخص است برای اینکه بتواند دارای حق و تکلیف شود. این اهلیت با دارا بودن حق با تولد انسان شروع و با مرگ او تمام میشود. اهلیت استیفا، قدرت و توانایی اعمال حق است؛ یعنی شخص بتواند در اموال و حقوق خود تصرف کند و عقود و معاملاتی انجام دهد. کسی که اهلیت استیفا دارد، باید بالغ و عاقل و رشید باشد. منظور از صغیر، اشخاص غیربالغ است، کسانی که کمتر از ۱۸ سال تمام دارند، صغیر هستند.

مورد معامله چه شرایطی باید داشته باشد؟

ارزش اقتصادی داشته باشد.

مورد معامله در زمان انعقاد قرارداد، موجود، معلوم و معین باشد، مثل یک دستگاه اتومبیل با مشخصاتی که طرفین رویت و از کیفیت آن کاملاً آگاه شوند.

مورد معامله چنانچه در زمان انعقاد قرارداد موجود نباشد باید کیفیت و کمیت آن مال معلوم و معین و کاملاً قابل توصیف

تسلیم مال امکان پذیر باشد و فروشنده مالک باشد، والا معامله فضولی بر مال غیر محسوب میشود و اگر مالک اصلی رضایت به انتقال ندهد، معامله باطل میشود.

تنظیم قرارداد با اشخاص حقیقی

در تنظیم قرارداد با اشخاص حقیقی، احراز هویت معمولاً با بررسی مدارک شناسایی انجام می‌شود؛ صلاحیت معامله کننده، اغلب، بر این مبنا استوار است که طرف معامله ورشکسته نباشد، ممنوع المعامله نباشد، اموالش توقیف نشده باشد. بدیهی است که درخصوص انعقاد معاملات راجع به اموال غیرمنقول قرارداد اجاره ملکی (اعم از مسکونی، اداری و تجاری) و اموال منقول بررسی سند یا اسناد مالکیت و انطباق آن با مدارک شناسایی طرف قرارداد ضروری است.

در معاملات وکالتی باید مندرجات وکالتنامه توسط وکیل معاملات به دقت بررسی شود. گاهی این بررسی نیاز به دانش، تجربه و تخصص حقوقی دارد. اکثرا به جهت اینکه افراد، اطلاع درستی از کم و کیف وکالتنامه ندارند ممکن است طعمه ی کلاهبرداران شده و گرفتار کلاهبرداری و مسائل و عواقب قانونی احتمالی شوند

تنظیم قرارداد با اشخاص حقیقی در مقایسه با زمانی که تنظیم قرارداد با اشخاص حقوقی صورت می‌گیرد به لحاظ مسائل قراردادی به مراتب، دشواریهای کمتری دارد. با وجود این، حضور یک وکیل پایه یک دادگستری و یا مشاوره حقوقی با یک وکیل خوب آگاه به آخرین رویه های قضایی می‌تواند از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کند. حامد امیری وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان است که به طور تخصصی در زمینه تنظیم انواع قراردادها، توافق نامه ها، پیمان ها خدمات حقوقی تخصصی ارائه می دهد.

حامد امیری وکیل متخصص تنظیم قرارداد موضوع کاری شما با طرف مقابلتان را در قالب یک قرارداد حقوقی محکم طراحی و تنظیم می نماید که در واقع آن قرارداد یک قانون بین دو طرف است.

تنظیم قرارداد با اشخاص حقوقی (شرکت ها و موسسات)

در تنظیم قرارداد با اشخاص حقوقی، باید از قانونی بودن و اختیارات اعضای هیئت مدیره و امضا کنندگان، موضوع شرکت، وضعیت مالی و صلاحیت تنظیم قرارداد توسط شخص حقوقی آگاهی و اطمینان حاصل نمود وبررسی موارد زیر ضرورت دارد: اساسنامه، آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت، موضوع شرکت و انطباق آن با موضوع قرارداد، نام و اقامتگاه قانونی شرکت، شماره ثبت، کد اقتصادی، شناسه ملی. لازم به ذکر است باید اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل و اختیارات آنها در اساسنامه مورد بررسی قرار گیرد. به عنوان مثال، در پاره ای موارد، موضوع قرارداد از موضوعاتی است که برای انعقاد آن، اخذ مجوز یا مجوزهای خاصی از هیئت مدیره یا مجمع عمومی ضرورت دارد و از اختیارات امضاکنندگان خارج است.

لازم به ذکر است ورشکسته یا ممنوع المعامله بودن شرکت یا توقیف بودن اموال شرکت ، ملاحظه آگهی آخرین تغییرات شرکت (روزنامه رسمی) و دقت در انقضای مدت مدیریت مدیران شرکت، شمول یا عدم شمول قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی، توانایی مالی شرکت وغیره از دیگر مواردی است که می تواند مورد بررسی قرار گیرد.

الزام به انجام تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی

مستند به ماده ۲۲۰ و ۲۲۱ قانون مدنی در صورت توافق بین طرفین قرارداد و نیز تصریح در قرارداد، در صورت عدم انجام تعهد، الزام متخلف به انجام تعهد و یا جبران خسارتهای وارده بر اساس قرارداد، در مراجع قضایی قابل طرح و تقاضا خواهد بود.

در برابر عدم انجام تعهد، مطابق با ماده ۲۲۷ قانون مدنی باید ابتدائا دادخواست الزام به تعهد داده شود یا در مواردی، طبق ماده ۲۲۲ قانون مدنی، خواهان از دادگاه برای اجرای حکم محکومیت متعهد به انجام تعهد، کسب مجوز کند تا عمل متعهد را خود انجام داده و متخلف را به پرداخت هزینه های آن محکوم کند. همچنین وقتی پولی به کسی داده می شود تا مثلا کار مشخصی را انجام دهد، چه به موجب قرارداد کتبی چه بدون قرارداد کتبی؛ اگر آن شخص، کار را انجام ندهد یا بسیار به تأخیر اندازد، در این صورت نمی توان ابتدائا دادخواست استرداد پول یا مطالبه وجه مطرح کرد؛ بلکه اول باید دعوی حقوقی الزام به انجام تعهد صورت گیرد. گاهی به دلیل بی اطلاعی، هزینه و زمان زیادی را از زیان دیده تلف می کند. شکایت کیفری کلاهبرداری هم اغلب، نادرست بوده و با قرار منع تعقیب در دادسرا مواجه خواهد شد. بنابراین، تنظیم قرارداد و مشاوره با یک وکیل پایه یک دادگستری بسیار اهمیت دارد.

حامد امیری وکیل معاملات در اصفهان با تکیه بر اطلاعات حقوقی و در مسیر موازین قانونی خدمات مشاوره تخصصی و پذیرش وکالت در زمینه معاملات را عهده دار میگردد .

مسئله ی دیگر که در مرحله بروز اختلاف ملکی در خصوص مبایعه نامه پیش می آید الزام به تنظیم سند رسمی است؛ اخذ گواهی عدم حضور در دفترخانه اسناد رسمی، بسیارحائز اهمیت است و برای مطالبه خسارت ناشی از تأخیر در انجام تعهد یا خسارت ناشی از عدم انجام تعهد ضرورت دارد. دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملکی که هنوز تفکیک نشده، بدون تقاضای تفکیک آن، قابل رسیدگی نیست و قرار رد آن صادر خواهد شد. زیرا صدور حکم مشاعی و مشارکت دادن خریدار در قسمتی از کل عرصه و اعیان ملک مورد معامله درست نبوده و امکان تعارض با حقوق سایر مالکین وجود دارد ، در این صورت می تواند صدور حکم مشاعی را از دادگاه تقاضا کند .

معاملات املاک را وکالتی انجام دهیم یا خیر؟

معاملات ملک وساختمان به صورت وکالتی دو حالت دارد اول اینکه قصد داریم ملکی را از کسی که دارای وکالتنامه است بخریم و حالت دوم آن است که قصد داریم به جای انتقال قطعی ملک،آن را به صورت وکالت بلاعزل خریداری نمائیم.

در مورد خرید ملکی که اسناد وکالتی دارد باید به نکات ذیل دقت نمود:

صحت وکالتنامه را باید ازدفترخانه صادر کننده استعلام نمود. بنابراین پیش ازانجام شدن معامله و پرداخت هرگونه وجه برای استعلام صحت وکالتنامه اقدام نمائید.

وکالتنامه بدون محدودیت زمانی بوده وبه صورت روزانه ، هفتگی و یا ماهانه صادرنشده باشد

وکالتنامه بایستی به طوردقیق درمورد موضوع مورد معامله باشد ازانجام دادن معامله با وکالتنامه های کلی،که معمولاً درباره اموال منقول و غیرمنقول موکل صادر می شود جداً پرهیز کنید

اگر موکلان چند نفرند یعنی وراث یا شریک هستند ازانجام دادن معامله بپرهیزید.

در مورد املاک دررهن بانک ها به ویژه بانک مسکن،سعی شود درکوتاه ترین زمان ممکن صلح انجام و سند به صورت رسمی منتقل شود

درصورتی که وکالتنامه تفویض شده است یعنی وکالتنامه از روی وکالتنامه دیگری صادرشده باشد به متن سند دقت شود تا اختیارات موکل به طور کامل منتقل شده باشد

در مورد خرید ملک به صورت وکالتی دانستن موارد زیر ضروری است

از خرید ملک های نوساز، به دلیل اینکه عموماً بدهی مالیاتی سنگینی دارند خودداری کنید

به جز مواردی که به دلیل نداشتن زمان کافی،ناچاربه انتقال فوری ملک به صورت وکالتی می شوید،سند ملک را به صورت قطعی انتقال دهید

از آن جا که با خرید ملک به صورت وکالتی خود را ازحقوقی همچون، استعلام ثبت، مفاصا حساب دارایی ومفاصا حساب شهرداری و … محروم می کنیدد ،بنابراین چنانچه از میزان بدهی و تعهدات فروشنده اطمینان ندارید و یا تضمین کافی برای پرداخت وجوه این اموردرنظرنگرفته اید ازانجام دادن معامله خودداری کنید

همچنین از خریدن ملکی که دارای وام مشارکت درساخت بوده وتسویه نشده است به صورت وکالتی خودداری نمائید.

جهت هرگونه مشاوره و اعطا وکالت در زمینه معاملات و قراردادها می توانید از خدمات مشاوره و وکالت حامد امیری وکیل معاملات اصفهان از طریق راه های ارتباطی مندرج در و ب سایت بهره مند شوید.

منبع: https://isfahan-lawyer.ir/وکیل-معاملات-در-اصفهان/

بازدید : 39
دوشنبه 6 مرداد 1399 زمان : 9:46

طبق تعریف وکیل اصلاح شناسنامه در اصفهان در جوامع امروزی یکی از دعاوی که مراجع قضایی را به خود مشغول کرده تغییرات در مندرجات شناسنامه از جمله تاریخ تولد یا نام و نام خانوادگی می‌باشد. بیشترین سوالاتی که در خصوص ثبت احوال و شناسنامه مطرح می شود مربوط است به ۱-تغییر نام (تغییر اسم کوچک) ۲- تغییر سن ۳- تغییر نام خانوادگی ۴- اصلاح شناسنامه یا ابطال ۵- حذف نام همسر سابق از شناسنامه است.

مطابق با قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها مصوب ۱۳۶۷، تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع است. لیکن صاحب شناسنامه تنها یک بار در طول عمر می تواند درخواست تغییر تاریخ تولد خود را نماید: در صورتی که اختلاف سن واقعی با سن درج شده در اسناد سجلی بیش از ۵ سال باشد به تشخیص کمیسیونی مرکب از فرماندار یا بخشدار، رئیس اداره ثبت احوال محل و پزشک منتخب، مدیرعامل سازمان بهداری استان و رئیس شورای اسلامی شهر و یا بخش محل صدور شناسنامه با عضویت و ریاست قاضی دادگاه صالح محل تشکیل می گردد میتواند سن خود را اصلاح نماید.

اما بنا بر گفته ی حامد امیری وکیل اصلاح شناسنامه اصفهان درخواست تغییر تاریخ تولد کمتر از ۵ سال در صلاحیت دادگاههای دادگستری است. البته این بدان معنا نیست که هر کسی بتواند، چه با وکیل یا بی وکیل، سن خود را تغییر دهد.

به دلیل اینکه عمدتاً تقاضاهایی که در این خصوص مطرح می شود فاقد دلیل قانونی و منطقی می باشد، و اینکه در سال های اخیر، دادخواست های زیادی در خصوص تغییر سن توسط خود متقاضی یا توسط وکیل دادگستری به جریان افتاده است و همچنان که گفته شد فاقد مبنای حقوقی و منطقی بوده‌اند در نتیجه، با صدور حکم به بطلان دعوا مواجه گردیده اند. لازم به ذکر است اداره ثبت احوال صادر کننده شناسنامه، همواره در مقابل این نوع درخواست ها، مصرانه مخالفت می ورزد.

مراحل اقدام به اصلاح شناسنامه به چه صورت است؟

مراحل اصلاح تاریخ تولد در شناسنامه

اشخاصی که خواهان اصلاح تاریخ تولد خود می باشند در صورتی ک شرایط زیر را دارند میتوانند با مراجعه به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود اقدام نمایند:

افراد ۱۸ سال به بالا

افراد کمتر از ۱۸ سال که دارای حکم رشد باشند

پدر یا جد پدری از طریق ارائه شناسنامه خود جهت فرزندان کمتر از ۱۸ سال

قیم و وصی برای اشخاص تحت سرپرستی خود با ارائه مدارک مستند که سمت او احراز شده باشد.

مدارک مورد نیاز

ارائه درخواست کتبی صاحب سند یا ولی قانونی در برگ مخصوص

اصل شناسنامه عکس دار و تصویر آن

یک قطعه عکس جدید

اصل و تصویر حکم رشد برای افراد کمتر از ۱۸ سالی که شخصا” مراجعه می‌نمایند

اصل تصویر مدارک مربوط به قیم یا وصی برای افراد تحت سرپرستی

فیش بانکی نزد هر یک از شعب بانک ملی ایران بنام سازمان ثبت احوال کشور

مراحل مراجعه و نحوه اقدام:

متقاضی باید جهت اصلاح تاریخ تولد به دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه و مدارک لازم را تسلیم و رسید آنرا دریافت نماید

تاریخ تشکیل جلسه رسیدگی توسط دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن محل صدور شناسنامه به متفاضی ابلاغ خواهد شد

متقاضی موظف است در وقت تعیین شده با در دست داشتن شناسنامه عکسدار در کمیسیون تشخیص سن حاضر گردد.

اگر خواهان حضور پیدا نکند چنانچه پرونده آماده برای اظهار نظر باشد کمیسیون تصمیم لازم را اتخاذ خواهد نمود و در غیر اینصورت درخواست وی رد می شود . لذا خواهان می تواند درخواست مجدد به کمیسیون تسلیم نماید.

کمیسیون می تواند در صورت لزوم صاحب سند را جهت معاینه و تعیین سن به پزشکی قانونی معرفی کند و لازم به ذکر است تصمیم کمیسیون تشخیص سن قابل اعتراض نیست.

تصمیم کمیسیون تشخیص سن به متقاضی ابلاغ می شود

در صورت عدم موافقت کمیسیون با تغییر تاریخ تولد صاحب سند درخواست مجدد پذیرفته نخواهد شد

اجرای تصمیم کمیسیون تشخیص سن در اسناد سجلی و شناسنامه مستلزم درخواست کتبی متقاضی خواهد بود.

چگونگی مشخص شدن سن

اول از همه متقاضیان تعیین سن تنها با ارایه نامه از مرجع قضائی، انتظامی یا ثبت‌ احوال پذیرش می‌شوند. این اشخاص با ارایه نامه معتبر از یکی از مراجع ذکرشده به پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند تا نسبت به بررسی تقاضای آنان اقدام شود.

متقاضی پس از مراجعه و ارائه نامه درخواست در پزشکی‌قانونی پذیرش و پس از تحویل مدارک برای او پرونده تشکیل می‌شود. در این مرحله نامه مرجع قضائی انتظامی به دقت کنترل و در صورت تکمیل مدارک تعرفه خدمت از متقاضی اخذ می‌شود و فرد برای معاینه توسط پزشک در نوبت بررسی پرونده قرار میگیرد.

مدارک مورد نظر جهت دریافت خدمت تعیین سن شامل اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، نامه مرجع قضائی،‌ انتظامی یا ثبت‌احوال و مدرک تولد یا تحصیلی معتبر است البته در مواردی ممکن شناسنامه پدر و مادر هم برای پاسخ به این درخواست نیاز باشد. پس از تشکیل پرونده فرد برای معاینه ظاهری و بررسی مدارک هویتی به پزشک مربوط ارجاع می‌شود. نکته حائز اهمیت این است که در این مرحله نوع بررسی و معاینات در افراد زیر ٢٣ و بالای ٢٣‌سال متفاوت است. در افراد زیر ٢٣‌سال، سن فرد از طریق معاینه ظاهری،‌ گرافی استخوانی و بررسی وضع دندان‌ها تعیین می‌شود، درحالی‌که این بررسی‌های دندانی و استخوانی در افراد بالای ٢٣‌سال چندان پاسخگو نیست و تنها با معاینه ظاهری و مدارک بیمارستانی زمان تولد و مدارک تحصیلی معتبر مربوط به زمان شروح به تحصیل می‌توان سن افراد را مشخص کرد.

حذف نام همسر از شناسنامه چگونه است؟

شاید برایتان پیش آمده باشد که بخواهید بدانید بعد از طلاق، نام طرفین چگونه از شناسنامه هم حذف خواهد شد و حذف نام همسر از شناسنامه چگونه است. برای مردان این روند کمی ساده‌تر از زنان است. حذف نام زوج از شناسنامه زوجه تنها زمانی امکان‌پذیر است که در دوران عقد جدایی انجام شده باشد و دوشیزه‌ بودن زوجه مطابق احکام قضائی و سند طلاق قابل استنباط باشد. همچنین اگر همسر فردی فوت کند، در صورت ثبت شدن ازدواج، فرد می‌تواند با مراجعه به ادارات ثبت احوال نسبت به حذف نام همسر فوت‌ شده از شناسنامه‌اش اقدامم کند.

مطابق با قانون جدید که از سال ٩٣ اجرایی شده‌ است، اگر طلاق قبل از رابطه جنسی صورت می‌گرفت، زن می‌توانست با ارائه گواهی پزشکی قانونی یا حکم دادگاه، مستقیما به ثبت احوال مراجعه و با تکمیل فرم‌های مربوطه، تقاضای صدور شناسنامه المثنی کند و در این صورت نام همسر سابق از شناسنامه او حذف می‌شد. این حکم درمورد مرد نیز جاری بود و در صورت وقوع طلاق در دوران عقد، مرد نیز می‌توانست اقدام به حذف نام همسر از شناسنامه کند، اما اداره ثبت احوال از حذف نام همسر در طلاق‌های بعدد از برقراری رابطه جنسی خودداری می‌کرد.

در صورتی که فردی با همسرش متارکه کرده باشد با ازدواج مجدد و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامه‌ اش می‌تواند به اداره ثبت احوال مراجعه کند و درخواست برای حذف نام همسر اول را ارائه دهد.

اما در پاسخ معترضان به این مقرره باید بیان داشت که حذف نام از شناسنامه در این مورد صرفا پس از وقوع ازدواج دوم و ثبت آن صورت می‌گیرد، لذا همسر دوم از ازدواج پیشین همسر خود مطلع خواهد شد. از طرف دیگر، اقدام به حذف نام همسر قبلی از شناسنامه علاوه بر کاهش بار روانی موجود، موجب ارائه راحت‌تر شناسنامه در جاهای مختلف است، چه این‌که عمدتا مسائلی این‌چنینی در زمره خصوصی‌ترین مسائل افراد است و دلیلی ندارد که همگان از آنها باخبر باشند. این درحالی است که با صدور گواهی تجرد باید بیان داشت که زن و مرد پیش از ازدواج می‌توانند با اخذ گواهی تجرد از ازدواج قبلی همسر آینده خود مطلع شوند. برای طی کردن فرایند حذف نام همسر از شناسنامه توصیه می کنیم در درجه اول از وکیل اصلاح شناسنامه اصفهان مشاوره بگیرید.

تغییر نام خانوادگی

مستند به ماده ۴۰ قانون ثبت احوال، تغییر نام خانوادگی با تصویب سازمان ثبت احوال خواهد بود. موارد تغییر نام خانوادگی مطابق آیین نامه اجرایی قانون ثبت احوال است.

ماده ۴۱ قانون ثبت احوالبیان دارد: حق تقدم نام خانوادگی با رعایت تاریخ تقدم صدور اسناد، مختص اشخاصی است که به نام آنان در دفاتر مخصوص نام خانوادگی ادارات ثبت احوال به ثبت می‌رسد و دیگری حق اختیار آن را در آن اداره ندارد مگر با اجازه دارنده حق تقدم؛ این حق پس از وفات به ورثه قانونی انتقال می‌یابد.

هر یک از وراث میتوانند شخصی که نام خانوادگی او را اختیار کرده مورد اعتراض قرار داده تغییر نام خانوادگی او را از دادگاه بخواهد ولی وراث به اتفاق می توانند به دیگری اجازه دهند که نام خانوادگی آنها را اختیار نماید.

نکته: نام خانوادگی فرزند، همان نام خانوادگی پدر خواهد بود اگرچه شناسنامه فرزند در قلمرو اداره ثبت احوال دیگری صادر گردد. فرزندان کبیر می توانند برای خود نام خانوادگی دیگری انتخاب نمایند.

ماده ۴۲- زوجه میتواند با موافقت همسر خود تا زمانی که در قید زوجیت می باشد از نام خانوادگی همسر خود بدون رعایت حق تقدم استفاده نماید در صورت طلاق، ادامه استفاده از نام خانوادگی موکول به اجازه همسر خواهد بود.

حامد امیری مجرب ترین وکیل اصلاح شناسنامه اصفهان دانش آموخته رشته حقوق قضایی و دارای پروانه پایه یک وکالت مهیا برای ارائه خدمات وکالت و مشاوره در انواع دعاوی حقوقی ، کیفری ، خانواده ، بیمه ، تجاری ، تعزیرات ، اداره کار ، شهرداری و امور گمرکی همچنین انجام تخصصی امور قراردادها و شرکت ها با تکیه بر اطلاعات علمی و تعهد کاری می باشد.هم اکنون میتوانید جهت دریافت نوبت مشاوره حضوری و غیر حضوری به سایت ما مراجعه و نسبت به اخذ نوبت اقدام نمائید.

منبع: isfahan-lawyer.ir/https://وکیل-اصلاح-شناسنامه-در-اصفهان/

بازدید : 20
دوشنبه 6 مرداد 1399 زمان : 9:45

به گفته وکیل رایانه ای در اصفهان در سال‌های اخیر با پیشرفت تکنولوژی و با دیجیتالی شدن زندگی ، دسترسی بسیاری از افراد به اینترنت و فضای مجازی بسیار زیاد شده که همین امر باعث به وجود آمدن انواع تخلفات اینترنتی گردیده است و منجر به آزار و اذیت و جرم و جنایت در فضای مجازی می‌شود و کلا به مجموعه اقداماتی که باعث آزار و نادیده گرفتن حقوق دیگران شده و خارج از خطوط قوانین انجام شود، تخلف می‌گویند و چنانچه این تخلفات از طریق اینترنت رخ داده باشد، به این اقدامات تخلف و جرم در اینترنت گفته می‌شود که انواع مختلفی داشته و به روش‌های گوناگون انجام می‌گیرد.

در سراسر جهان میلیاردها رایانه و گوشی هوشمند وجود دارد که تمامی آن‌ها به اینترنت متصل هستند و می‌توان از طریق آن‌ها در اینترنت جستجو کرده و پرداخت‌های بانکی و غیره را انجام داد.

با وجود همه مزایا، افرادی نیز وجود دارند که جهت سودجویی و سوء استفاده از دیگران دست به اقداماتی زده که به اصطلاح به آنها جرایم اینترنتی گفته می‌شود.

این اقدامات اشکال مختلفی داشته که از جمله مهمترین آن‌ها آزار و اذیت، توهین، افترا، مزاحمت، انتشارات اطلاعات، کلاهبرداری، نقض قوانین کپی رایت و غیره می‌باشند.

بعضی از این تخلفات جنبه امنیتی و سیاسی داشته و باعث ایجاد اختلال در امور مهم کشوری می‌شود که از مهمترین آن‌ها میتوان به جاسوسی، انتشار اطلاعات سیاسی، حملات ویروسی و سایبری، هک سیستم‌های بانکی و غیره اشاره کرد.

آزار و اذیت و ایجاد مزاحمت

قدیمی ترین تخلف از طریق اینترنت، ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت در میان نوجوانان و جوانان بوده که افراد بسیار زیادی از جمله دختران را درگیر کرده است.

اکثرا دیده شده که فرد یا گروهی با گسترش شایعات و گفته‌های غیر واقعی و نامعتبر و اقدام به انتشار آن‌ها در فضای مجازی باعث به وجود آمدن سوء تفاهم و رفتارهای ناپسند نسبت به فرد مورد نظر می‌شود و یا در فضای مجازی اقدام به توهین می‌کنند و باعث به وجود آمدن درگیری ‌های لفظی می‌گردند.

در برخی از موارد نیز تخلفات اینترنتی به گونه‌ای انجام می‌شود که جنبه سیاسی پیدا کرده و باعث تشنج و استرس در افکار مردم یک کشور می‌شود. این گونه رفتارها به صورتی است که جمعیت خاصی از یک کشور اقدام به توهین و ایجاد تهمت نسبت به افراد مقیم کشور دیگر می‌کنند.

دسترسی غیر مجاز و سرقت اطلاعات

نوع دیگری از جرایم اینترنتی با استفاده از روش‌های خاص انجام میشوند و هدف آن بدست آوردن اطلاعات خصوصی و مالی است که از طریق اینترنت و به وسیله رایانه و از طریق نرم افزار انجام

این حملات میتواند سامانه‌های امنیتی را مختل کرده و باعث ایجاد دسترسی به اطلاعات مهم می‌گردد

در بسیاری از موارد دیده شده که فرد متخلف سعی دارد تا از طریق ایجاد اختلال در نرم افزارهای اینترنتی، به اطلاعات خصوصی افراد مختلف دست پیدا کرده و از آن‌ها سوء استفاده کند. همچنین از این روش جهت بدست آوردن اطلاعات بانکی و مالی افراد جهت دسترسی به حساب‌های مالی و بانکی استفاده می‌شود.

بنا به گفته ی حامد امیری وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان در بسیاری از مواقع نیز این سرقت‌ها از طریق اطلاعاتی که افراد در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرده‌اند نیز انجام شده و از آن‌ها سوء استفاده میشود.

توهین و فحاشی در اینترنت

عمولا کاربران در صفحات و سایت‌ها و شبکه های اجتماعی نظرات و اعتقادات خود را بیان کرده اما عده ای با نظرات و عقاید متفاوت اقدام به پاسخ توهین‌آمیز و خارج از ادب و اخلاق برای آن‌ها ارسال مینمایند در چنین حالتی، اغلب موارد منجر به ایجاد فحاشی‌ و توهین‌های متعدد بین طرفین شده و فضای دوستانه و آرام شبکه مجازی را تبدیل به میدان جنگ و درگیری نموده است. این چنین موارد نیز جزو جرایم اینترنتی محسوب شده و از طریق عوامل مربوطه پیگیری و با طرفین برخورد می‌شود.

جاسوسی از طریق اینترنت

یکی از جدیدترین روش ها ی جاسوسی از طریق اینترنت است که نوعی تخلفات اینترنتی محسوب می‌شود.

این اقدامات از طریق پهنای اینترنت انجام شده و جهت دستیابی اطلاعات موجود در رایانه‌های شخصی و شرکتی صورت می‌گیرد. هدف اصلی از انجام چنین اقداماتی، به دست آوردن اطلاعات مهم جهت سوء استفاده‌های اقتصادی و تجاری از شرکت‌ها اقتصادی است.

هک اطلاعات و سیستم‌های رایانه‌ای

با جهانی شدن اینترنت و رایانه‌ها، اولین گام توسط متخلفین در فضای مجازی هک اطلاعات و سیستم‌های رایانه‌ای بوده که از طریق انجام برنامه نویسی جهت بدست آوردن اطلاعات مختلف و یا ایجاد اختلال صورت میگیرد.

در سال‌های اخیر شرکت‌های مختلف سعی در استخدام گروهی از برنامه نویسان حرفه‌ای جهت مقابله با هکرهای متخلف کرده تا بتوانند از اطلاعات و سیستم‌های رایانه‌ای خود حفاظت نمایند.

اما متاسفانه هکرها همچنان در بسیاری از موارد مشکل آفرین بوده و پیدا کردن و به دام انداختن آن‌ها بسیار دشوار است.

حملات سایبری

حملات سایبری نوع خاصی از تخلفات اینترنتی محسوب شده که جهت ایجاد اختلال شبکه‌های رایانه‌ای کشوری و دولتی انجام می‌گیرد. این گونه حملات از طریق نفوذ و گسترش بد افزارهای ویروسی در رایانه‌ها انجام شده و باعث نشر و انتقال اطلاعات سیاسی و نظامی کشور می‌گردد و و منجر به تهدید امنیت ملی یک کشور می‌شوند.

سوء استفاده از زنان و کودکان

یکی دیگر از جرایم اینترنتی که بیشتر جنبه اخاذی داشته استفاده از زنان و کودکان از طریق تحت فشار قرار دادن آن‌ها می‌باشد.

این تخلفات از طریق اینترنت و نرم افزارهای چت و گفتگوی تصویری انجام شده و فرد متخلف جهت انجام این کار ابتدا سعی در ایجاد ارتباط دوستانه با فرد مورد نظر می‌کند و بعد از جمع آوری اطلاعات و ضبط تصاویر مختلف از وی، اقدام به تهدید به انتشار اطلاعات شخصی فرد مورد نظر می‌نماید.

حامد امیری وکیل جرایم اینترنتی اصفهان آماده قبول وکالت پرونده های اینستاگرام تلگرام مدلینگ سایت های شرط بندی و کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال از طریق نامشروع و قمار و هک یا دسترسی غیرمجاز به وب سایت و ایمیل، جعل اینترنتی و رمز عبور انتشار تصاویر خصوصی یا مستهجن و همچنین برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، بورس وسهام و فروش تجهیزات دریافت ماهواره یا توهین فحاشی و افترا و تهدید و نشر اکاذیب در فضای مجازی به ویژه تلگرام بیت کویین استارت آپ ها میباشد. شما میتوانید جهت اخذ نوبت به سایت مراجعه و نسبت به دریافت نوبت حضوری و غیر حضوری اقدام نمائید.

بزهکاری اینترنتی

شاید در فضاهای مجازی و نرم افزارهای چت تصویری دیده باشید که برخی افراد سعی دارند تا از طریق این نرم افزارها اقدام به بزهکاری اینترنتی کرده و شئونات اخلاقی را زیر پا بگذارند

چنین افرادی با انجام این اقدامات در واقع جرایم اینترنتی انجام داده و از فضای باز و آزاد اینترنت سوء استفاده می‌نمایند، زیرا فکر می‌کنند که در اینترنت هیچکس قادر به شناسایی و پیدا کردن آن‌ها نیست و می‌توانند آزادانه هرکاری که بخواهند انجام دهند. در صورتی که در حال حاضر اگر هکرها اقدام به تخلف کنند فرد مورد تعرض قرار گرفته شده میتواند با داشتن بهترین وکیل جرایم اینترنتی اصفهان از فرد سودجو شکایت کرده و مراحل آن را به خوبی طی کند.

سوء استفاده از بانک‌های اطلاعاتی

همانطور که میدانید نرم افزارهای اجتماعی و سایت‌های مختلفی در اینترنت وجود دارد که افراد در آنها اطلاعات شخصی خود را به اشتراک گذاشته و زندگی خصوصی خود را در آن ثبت کرده‌اند

این اطلاعات در سرورهای مختلف که به آن‌ها بیگ دیتا گفته می‌شود، ذخیره شده که سایت یا نرم افزار مورد نظر جهت دسترسی دیگران به این اطلاعات این کار را انجام داده است

اما با وجود تحریم‌های امنیتی و لایه‌های محافظتی، در برخی مواقع هکرها از طریق بدافزار و فایل‌های ویروسی اقدام به هک کردن بانک‌های اطلاعاتی کرده و اطلاعات شخصی دیگران را به دست می‌آورند.

ایجاد موانع در دسترسی کاربران

نوع دیگری از تخلفات از طریق اینترنت، ایجاد موانع و اختلال در دسترسی کاربران به وبسایت‌ها و صفحات اینترنتی است که توسط ویروس و ربات‌های اینترنتی انجام شده که به وسیله هکرها ایجاد می گردد هدف اصلی این کار ایجاد اختلال و خرابکاری و پاک کردن داده‌های اینترنتی از وب سایت مورد نظر بوده که باعث ریزش و از دست رفتن محبوبیت آن وب سایت می‌گردد.

نقض قوانین کپی رایت

همانطور که میدانید قانون کپی رایت جهت حفظ مالکیت شخصی و ارزش یک فعالیت یا اثر برای صاحب اثر بوده تا از جنبه‌های مالی و تجاری اثر هنری و ادبی خود استفاده کرده و از از سوء استفاده دیگران پیشگیری کند.

اما همچنان بسیاری از افراد سعی دارند تا با انتشار آثار مختلف به صورت رایگان و یا حتی انتشار آثاری که هنوز در اینترنت منتشر نشده، قوانین کپی رایت را زیر پا گذاشته و اطلاعات مورد نظر را سرقت کنند.

جهت هرگونه مشاوره و اعطا وکالت در زمینه جرایم اینترنتی می توانید از خدمات مشاوره و وکالت حامد امیری بهترین وکیل جرایم رایانه ای اصفهان از طریق راه های ارتباطی مندرج در و ب سایت بهره مند شوید.

منبع:

https://isfahan-lawyer.ir/وکیل-جرایم-اینترنتی-در-اصفهان/
بازدید : 31
دوشنبه 6 مرداد 1399 زمان : 9:43

طبق تعریف وکیل تصرف عدوانی در اصفهان هر شئ اعم از منقول یا غیر منقول که تحت تصرف شخص قرار دارد به این معناست که این شئ از آن اوست و مدعی باید برای بدست آوردن و تصرف شئ که نزد دیگری می‌باشد صرفاً می‌تواند اقامه دعوی و از ادله ی اثبات دعوی در صورت وجود استفاده کند تا مرجع قضایی حکم به نفع اودهد و او را به عنوان مالک و متصرف حقیقی آن شئ یا حق بشناسد.

ید چارچوب مشخص و محدودی ندارد وعامل اصلی در تشخیص آن عرف است و مفاد قاعده این است که استیلا و سلطه فرد بر شئ،مثبت مالکیت آن شخص است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود ومطابق با ماده‌ی ۳۵ قانون مدنی تصرف به عنوان مالکیت دلیل مالکیت است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. و در ماده ۳۱ قانون مدنی که هیچ مالی را مگر به حکم قانون نمیتوان از تصرف صاحب آن بیرون کرد .

بنابرین هیچ کس حق ندارد مالی را که در تصرف و اختیار دیگری است به نحو عدوان و زور تصاحب و تصرف نماید مگر اینکه از راه قانونی این کار را انجام دهد و اگر با قدرت شخصی، آن را از تصرف متصرف خارج سازد غاصب محسوب می‌شود و به عنوان متصرف عدوان تحت پیگرد قرار می‌گیرد. مستند به ماده‌ی ۷۴۵ آن قانون تصرف عدوانی اعم است از اینکه بالمبا شره باشد یا به واسطه مانند تصرف قیم و وکیل ومباشر از طرفی حقوقی زا که افراد در ملک یا مال دیگری دارند باید همه به آن حقوق احترام قائل شوند مانند حق ارتفاق که مورد حمایت ق.م در ماده‌های ۹۵ ،۹۷، ۱۲۴ قرار گرفته است و اگر احیاناً حقوق این افراد ذیحق مورد ممانعت یا مزاحمت قرار گیرد دستگاه قضایی و ضابطان سریعاً با مزاحم یا ممانع برخورد قانونی لازم را لحاظ می‌کنند .

در دعوای تصرف عدوانی فرد می‌تواند از طریق حقوقی یا کیفری اقدام کند و در انتخاب آنها تا حدودی اختیار دارد؛ اما نحوه اثبات و اقدامات فرد در هر یک از این انتخاب‌ها متفاوت است. از این ‌رو او باید با توجه به ادله اثباتی خود یکی از این دو راه را انتخاب کند تا از اتلاف وقت خود و مراجع قضایی بکاهد.

لازم است بدانید که دعوای تصرف عدوانی، ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت، دعاوی مشابهی هستند که تحت عنوان «دعاوی تصرف» مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مطابق با ماده ۴۰ قانون مدنی حق انتفاع عبارت است از حقی که به موجب آن شخص می‌تواند از مالی که عین آن ملک دیگری است یا مالک خاصی ندارد استفاده کند. و این حق بر اثر قرارداد به شخص واگذار می‌شود و به شخصی که از این حق استفاده می‌کند منتفع می‌نامند و حق انتفاع از نوع حق عینی است و موضوع آن باید شئ مادی باشد و نسبت به اموال منقول و غیر منقول برقرار می‌شود و اقسام آن ممکن است عُمری، رُقبی و سُکنی باشد.

تصرف عدوانی حقوقی

ماده ۱۵۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی، دعوای تصرف عدوانی را این‌چنین تعریف می‌کند: «دعوای تصرف عدوانی عبارت است از ادعای متصرف سابق مبنی بر اینکه دیگری بدون رضایت او مال غیرمنقول را از تصرف وی خارج کرده و اعاده تصرف خود را نسبت به آن مال درخواست می‌کند.» این تعریف فقط شامل اموال غیرمنقول می‌شود؛ بنابراین اگر کسی به صورت عدوانی اتومبیل یا تلفن همراه یا مال منقول دیگری را از تصرف او خارج سازد، شامل تعریف فوق نمیشود. همچنین اگرمال با رضایت متصرف سابق از تصرف او خارج شده باشد و به تصرف دیگری درآید، سپس متصرف سابق از رضایت خویش پشیمان شده عنوان تصرف عدوانی بر فعل متصرف جدید صادق نخواهد بود. اگر شخصی ملک خود را برای مدتی رها کند، به نحوی که هیچ تصرفی بر آن نداشته باشد و شخص دیگری در این مدت، ملک مورد نظر را تصرف کند، تعریف مزبور شامل این مورد نخواهد بود؛ زیرا متصرف فعلی، مال را از تصرف متصرف سابق خارج نکرده، بلکه ملکی را که قبلاً از تصرف وی خارج شده بود، تصرف کرده است.

در ماده ۱۶۱، قانونگذار مالکیت خواهان را شرط تحقق دعوا ندانسته است و در ماده ۱۶۲ قانون آیین دادرسی مدنی، مالکیت خواهان تنها اماره‌ای بر سبق تصرفات وی بوده و خلاف آن قابل اثبات است. ‌در بعد حقوقی باید توجه داشت که مدت زمان تصرف سابق خواهان باید به اندازه‌ای باشد کـه او عرفـاً متصرف شناخته شود و این مدت بنا بر نظر قاضی و عرف می‌تواند متفاوت باشد.

تصرف عدوانی کیفری

تصرف عدوانی کیفری عبارت است از اخراج مال غیر منقول بدون رضایت مالک یا اجازه از طرف مالک توسط دیگری با علم به موضوع و از روی عمد. جرم تصرف عدوانی از جمله جرایم علیه اموال و مالکیت است که موضوع آن مال غیر منقول متعلق به دیگری است.

ارکان تشکیل دهنده جرم تصرف عدوانی

عنصر مادی جرم : عمل فیزیکی جرم تصرف عدوانی، اقدام به تصرف غیرقانونی املاک متعلق به دیگران است. هر اقدامی که در تسلط یا استیفای مالک از ملک با محدودیت یا خطر روبه‌رو شود، مصداق تصرف بوده و این تصرف می‌تواند هم با ایجاد آثار تصرف و هم به صورت عادی و بدون ایجاد آثار تصرف باشد.

عنصر قانونی جرم : ذیل ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ به صراحت در خصوص جرم تصرف عدوانی به بیان شرایط و اوضاع احوال این جرم پرداخته است. در ذیل ماده ۶۹۲ همان قانون به تصرف با قهر و غلبه اشاره کرده که باز هم مصداق همین جرم محسوب می‌شود

عنصر معنوی جرم : قصد اضرار به غیر در این جرم باید احراز شود.

مقایسه تصرف دعوای عدوانی با تخلیه ید

نحوه تصرف و ادامه آنها در این دو دعوا موجب تفکیک این دو نوع دعوا می‌باشد. چرا که در دعوای تخلیه، تصرفات خوانده ابتدا عدوانی نبوده بلکه تابع توافق قراردادی (استیجاری) بوده است و با وجود انقضاء مدت توافق شده و درخواست خواهان، خوانده تصرف خود را ادامه می‌دهد هرچند اختلافی در مالکیت یا ذی سمت بودن خواهان نیست. در حالی که در دعوای تصرف عدوانی، تصرفات خوانده هیچ موقع با رضایت خواهان نبوده و تابع قرارداد یا توافق نیست و دلیل تصرف متصرف، ادعای ذی‌سمت یا مالکیت بر ‌موضوع دعوا می‌باشد.

شکایت تصرف عدوانی و خلع ید هر دو آنها در صورت اثبات به یک نتیجه مشابه می رسند و آن نتیجه چیزی نیست جر رفع تصرف غیر قانونی فرد متصرف از مال. اما این دو دعوا علیرغم شباهت های خود، تفاوت هایی نیز در مفهوم و رویه دارند. ناآگاهی نسبت به تفاوت این دو دعوی، سبب اتلاف وقت خواهان بدون رسیدن به نتیجه مشخص می شود.

توجه داشته باشید که در دعوی تصرف عدوانی نیازی به اثبات مالکیت خواهان نیست و صرف اثبات سبق تصرف کفایت می کند. اما در دعوی خلع ید، خواهان باید نسبت به اثبات مالکیت خود بر مال اقدام نماید.

گفتیم که تصرف عدوانی عبارت است از تصرف در مال دیگران بدون اجازه مالک و یا قانون و اینکه بدون داشتن سبق تصرف، شخص مدعی تصرف عدوانی باید برای این ادعای خود که فرد متصرف به صورت غیر قانونی در ملک غیر منقول او متصرف شده است دلایل و شواهد محکمه پسندی همراه خود داشته باشد و گر نه احتمال اینکه ملک خود را از دست بدهد زیاد می باشد، چون که رسیدگی به این دعاوی توسط مراجع قضایی سریع و فوری می باشند علت آن هم این است که به شخص مدعی تصرف ملک ظلم شده است، بنابراین فرد شاکی می تواند برای جلوگیری از این ظلم، و ضرر و زیان های بعد آن از یک وکیل تصرف عدوانی کمک و مشاوره بگیرد تا بلکه وکیل، او را برای رسیدن به ملک خود یاری نماید.حامد امیری وکیل دادگستری اصفهان آماده اراه مشاوره تخصصی و قبول وکالت در این خصوص میباشد.شما میتوانید جهت دریافت نوبت به سایت مراجعه و نسبت به اخذ نوبت از وکیل تصرف عدوانی در اصفهان اقدام نمائید.

مرجع صالح برای طرح دعوای تصرف عدوانی

دادسرا و دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول مرجع صالح برای طرح دعوای تصرف عدوانی می باشد . و دعاوی مربوط به مال غیرمنقول مطابق قانون شوراهای حل اختلاف قابل طرح در شوراهای حل اختلاف نمی باشد.

مجازات تصرف عدوانی

مجازات جرم تصرف عدوانی طبق ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامي: هر كس اقدام به هرگونه تصرف عدواني يا ايجاد مزاحمت يا ممانعت از حق در موارد مذكور نمايد به مجازات ۱ ماه تا يكسال حبس محكوم مي شود و دادگاه را موظف به رفع تصرف عدوانی يا رفع مزاحمت يا ممانعت از حق نمايد

دعوای تصرف عدوانی از جمله دعاوی غیرمالی می باشد که خواهان باید هزینه ثبت دعاوی غیرمالی را بر اساس تعرفه معین که هر ساله از سوی قوه قضائیه تعیین می گردد ابطال نماید.از آن جایی که تصرف عدوانی و طرح دعوا درباره آن ممکن است مستلزم اقدامات خاص و پیچیدگی باشد لذا توصیه می شود این کار را توسط وکیل تصرف عدوانی اصفهان دنبال کنید.

صدور دستور رفع تصرف عدوانی

جهت صدور دستور رفع تصرف از سوی دادگاه دو رکن باید احراز شود که رکن نخست سبق تصرف است یعنی در ابتدا سابقه تصرفی که شاکی یا مدعی دارد، باید مشخص شود.رکن دوم، الحاق عدوانی بودن تصرف متهم یا فردی است که علیه او شکایت شده است که باید برای مرجع قضایی احراز شود. و پس از احراز این دو شرط می‌توان حکم به رفع تصرف صادر کرد.

جهت هرگونه مشاوره و اعطا وکالت در زمینه تصرف عدوانی می توانید از خدمات مشاوره و وکالت حامد امیری وکیل تصرف عدوانی در اصفهان از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت بهره مند شوید و نوبت مشاوره خود را به صورت آنلاین رزرو نمایید.

منبع: https://isfahan-lawyer.ir/وکیل-تصرف-عدوانی-در-اصفهان/

بازدید : 15
دوشنبه 6 مرداد 1399 زمان : 9:43

به گفته وکیل تجارت در اصفهان تجارت و قوانین آن ریشه در تاریخ دارد و انسآن‌ها از ابتدا به اشکال مختلف با ان سرو کار داشته اند چه از زمانی که کالا را با کالا معاوضه کرده و چه زمانی که کالا را با پول و پس از آن چک و غیره داد و ستد کرده اند. بی شک در تمام این زمان‌ها قانونی برای این داد و ستد و به بیان دیگری تجارت ، مکتوب یا غیر مکتوب وجود داشته است.نه قانون مدنی و نه قانون تجاری تعریفی از شرکت تجاری به دست نداده است. بلکه صرفاَ به ذکر انواع آن بسنده کرده است. با توجه به مقررات تجاری و مالی می توان گفت شرکت تجاری عبارت است از نوعی شرکت عقدی که به موجب قوانین تجاری و مالی برای انجام امور بازرگانی و بردن سود با سرمایه معین تشکیل و منشا پیدایش شخصیت حقوقی در حقوق خصوصی می شود. حقوق تجارت در واقع مجموعه قواعدی است خاص که بر روابط بازرگان و اعمال تجارتی حاکم است و برخلاف حقوق مدنی که بر روابط کل افراد جامعه تسلط دارد حقوق تجارت پیش‌بینی کننده وضعیت ویژه ای است که برای تجار و اعمال تجارتی در نظر گرفته شده است و در صورتی که بوسیله قانون تجارت مشکلات رفع نشود می‌بایست به حقوق مدنی مراجعه شود.

اما در تقسیم بندی حقوق که به مفهوم کلیه اختیارات فرد اعم از شخص حقیقی و یا شخص حقوقی است به دو گروه حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی تقسیم می‌شود که حقوق تجارت در گروه حقوق داخلی قرار می گیرد.

قانون تجارت ایران بر مبنای قانون تجارت ۱۸۰۷ فرانسه تهیه شده است که در این قانون اصول مربوط به معاملات تجاری، دفاتر تجاری، اسناد تجاری، چک، دلالی، حق العمل کاری، قرارداد حمل ونقل، قائم مقام تجارتی و سایرنمایندگان تجارتی، ضمانت، ورشکستگی، اسم تجارتی و شخصیت حقوقی بیان شده است.

لازم به ذکر است لایحه قانون تجارت که پس از تصویب مجلس شورای اسلامی و پس از بررسی شورای نگهبان مورد ایراد واقع شد در جلسه ای با کمیسیون مربوطه و نماینده شورای نگهبان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مدت زمان اجرای آزمایشی ان برای مدت ۴سال به تصویب رسید و مقرر گردید بر اساس ماده ۱۲۶۰ این لایحه کلیه قوانین و مقررات مغایر با این قانون ، اصلاحیه ها، الحاقیه ها و آیین نامه های اجرایی آن‌ها نسخ گردد.

دریافت نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری

لازم به ذکر است برای رسیدگی در دعاوی مالی و تجاری از مشاوره وکلایی بهره مند شوید که به لحاظ تجربه در زمینه حقوق تجارت و پرونده‌های تخصصی امور تجاری دارای سابقه درخشان و پرباری هستند.حامد امیری وکیل امور تجاری در اصفهان آماده ارائه مشاوره و اعطاء وکالت در این زمینه می‌باشد.

در ماده ۵۷۱ قانون مدنی آمده است شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه. ( مالکین متعدد ) این معنا را می رساند که تعداد شرکا حداقل باید ۲ نفر باشد و ماده ۵۹۰ قانون مدنی نیز تاییدی بر این ادعا می باشد. این تعریف ناظر بر اشاعه اموال بین چند نفر می باشد. اثری که به وسیله عقد بیع ، هبه ، صلح و حتی وصیت می تواند ایجاد شود همچنین شرکای شرکت به جای پیدا کردن حقوق در شی ء واحد ممکن است مشترکاَ در کلیه دارایی و اموال و درآمد و … دارای حقوق و مزایایی شوند.

با توجه به تعریفی که از شرکت های مدنی و تجاری ارائه گردید به ذکر تفاوت هایی میان این دو نوع میپردازیم:

در شرکت مدنی موضوع شراکت ممکن است امور و موضوعات تجاری یا غیرتجاری باشد در حالی که در شرکت تجاری موضوع فعالیت شخص حقوقی امور تجاری است

مسئولیت شریک در شرکت تجاری بر حسب نوع شرکت ممکن است به میزان سهم ، محدود به میزان سرمایه ، تضمین تمام سرمایه یا مختلط باشد اما در امور مدنی مسئولیت منفرد می باشد

شرکت مدنی ممکن است به صورت قهری ایجاد شده باشد به همین علت در تشکیل آن وجود قصد و اراده شرکا لازم نیست در حالی که شرکت تجاری حتماَ باید با قصد سود بردن تشکیل گردد

شرکت مدنی اقامتگاه و تابعیت ندارد درصورتی که اقامتگاه و تابعیت شرکت تجاری باید مشخص باشد

در شرکت های تجاری نظر اکثریت به عنوان نظر جمع قابل اعمال است ولی در شرکت مدنی نظر جمع اکثریت شرکا اعتباری ندارد

مطابق ماده ۴۱۲ ق. ت در مورد شرکت های تجاری قواعد مربوط به ورشکستگی اجرا می گردد در حالی که شرکت های مدنی مشمول قواعد اعسار می گردند

در شرکت های تجاری به محض تشکیل یک شخصیت حقوقی ایجاد می گردد در حالی که در شرکت های مدنی اینگونه نیست.

ضمانت و گارانتی در تجارت و بازرگانی

بسیار محتمل است که در یک قرارداد ، یک طرف از طرف دیگر قرارداد بابت تضمین پرداختها و یا دریافتها ، مطالبه ضمانت کند. بنابر این ، کاربرد ضمانت ها در تجارت بسیار زیاد است. البته باید گفت، برخی از شیوه های پرداخت ، ضمانتی پیشگیرانه را در دل خود دارد. مانند ال سی یا اعتبارات اسنادی اما به هیچ وجه تمام کارکردهای ضمانت را ایفاء نمی کند.

تعریف ضمانت معمولا یکسان است و در تجارت مفهوم نسبتا واحدی دارد. آنچه فرهنگ لغت تجارت آکسفورد از ضمانت می کند این است که یک شخص ثالث (ضامن ) که طرف قرارداد میان دیگران نیست، تعهد می نماید که بپذیرد مسئولیت را اگر طرفین اجرای تعهدات قراردادی را نقض نموده اند.

بر اساس ماده ۶۸۴ قانون مدنی ایران ، عقد ضمان عبارت است از اینکه شخصی مالی را که بر ذمه دیگر است به عهده بگیرد. قانون تجارت ایران که محل مراجعه تجار است، متاسفانه با عدم تعریف از ضمانت و مفهوم آن به برخی از شرایط مطالبه و دیگر احکام آن پرداخته است.

مشکلاتی که ناشی از عدم استقلال ضمانت ضامن با قرارداد ایجاد می کرد، نیاز به مستقل بودن ضمانت از قرارداد و اشخاص قراردادی را ایجاد نمود که هم به پدیدار شدن ضمانت نامه های بانکی انجامید و هم در مفهوم اینکه آیا ضمانت یک عقد دوطرفه است تشکیک وارد ساخت.

مهمترین دغدغه نیز از این امر ناشی می شد که شخصی که ضمانتی را دریافت نموده ، بدون اینکه روابط قراردادی اثری در اعتبار و امکان وصول آن بوجود آورد ، بتواند روی آن ضمانت مستقلا حساب کند و آن را وصول نماید.

وکیل تجاری شرکت در چه زمینه هایی موثر واقع می شود؟

اختلافات تجاری

موارد مربوط به خرید و فروش سهام و دیگر اوراق بهادار

مسائل مربوط به مالکیت شرکت

انطباق با مقررات و قوانین تجاری

استفاده نادرست از اطلاعات حفاظت شده کسب و کارها مانند کپی رایت و علامت تجاری

دفتر وکالت حامد آماده ی ارائه ی مشاوره حقوقی و قبول وکالت در تمامی زمینه ها می باشد. حامد امیری مشاور حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری یکی از وکلای پیشرو در وکالت تخصصی در امور تجاری است. لذا با توجه به امور تخصصی اینگونه دعاوی و چگونگی رویه هر کدام از دادگاه های تجدید نظر ، بدوی ، دیوان عالی کشور و … شما عزیزان می توانید جهت اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیر حضوری از وکیل تجاری در اصفهان به سایت مراجعه و اقدام به دریافت نوبت نمائید.

عمده ترین معضلات و موارد حقوقی شرکت ها به اختصار عبارتند از:

چگونگی ثبت شرکت

گرفتن گواهی ارزش افزوده شرکت

تشکیل پرونده مالیاتی شرکت و گرفتن کد اقتصادی برای شرکت

چگونگی تغییر در سرمایه شرکت

ضمانتنامه بانکی شرکت

پلمپ دفترهای قانونی شرکت

چگونگی تقسیم وظایف و مسئولیت میان اعضای شرکت و اعضای هیئت مدیره شرکت

شیوه فراخوان و میزان مورد نیاز از سهامداران و شرکای شرکت برای تشکیل مجمع عمومی شرکت

چگونگی نقل و انتقال سهام شرکت

آمد و شد اعضای شرکت

وظایف و مسئولیت قانونی دارندگان حق امضای شرکت

بیمه حقوق بگیران شرکت

فرستادن اظهارنامه مالیاتی شرکت در زمان قانونی

ثبت کردن شعب شرکت

گرفتن کارت بازرگانی برای شرکت

قرارداد تجاری و حرفه ای شرکت با اشخاص ثالث

چگونگی انحلال شرکت و ثبت انحلال شرکت

تعیین مدیر تصفیه شرکت و نحوه تصفیه شرکت

ثبت و ضبط صورت جلسه تصمیم ها و تغییر در شرکت

آیا خارجیان می توانند در شرکت های ایرانی شریک باشند یا خیر ؟

اینکه خارجیان در شرکت های ایرانی دارای سهم الشرکه باشند، با هیچ منع قانونی مواجه نیست

بنا بر اصل ۸۱ قانون اساسی، دادن امتیاز تشکیل شرکت ها و موسسات در امور تجاری و صنعتی و کشاورزی و معادن و خدمات به خارجیان مطلقاَ ممنوع است

در قانون اساسی منظور از عبارت دادن امتیاز تعریف نشده است. اما به نظر می رسد منظور آن باشد که خارجیان نمی توانند سهام کنترلی یک شرکت تجاری ایرانی را دارا باشند. منظور از سهام کنترلی، میزان سهامی است که به موجب آن تصمیمات شرکت توسط یکی از شرکاء قابل اتخاذ می گردد

ثبت شعبه شرکت های خارجی در ایران مجاز است و مشمول منع مذکور در اصل ۸۱ قانون اساسی نیست.

سهام کدام یک از شرکت ها قابلیت عرضه در بورس اوراق بهادار را داراست ؟

فقط شرکت های سهامی عام می توانند سهام خود را برای پذیره نویسی یا فروش در بورس اوراق بهادار یا بانک ها عرضه نمایند یا به انتشار اطلاعیه و آگهی یا هر نوع اقدام تبلیغاتی برای فروش سهام مبادرت ورزند. نه شرکت های سهامی خاص و نه سایر شرکت ها از چنین امتیازاتی برخوردار نیستند.

حامد امیری وکیل تجارت در اصفهان با تکیه بر اطلاعات حقوقی و در مسیر موازین قانونی خدمات مشاوره تخصصی و پذیرش وکالت را در زمینه امور تجاری و تجارت را عهده دار میگردد .

منبع isfahan-lawyer.ir/https://وکیل-تجارت-در-اصفهان/

بازدید : 28
دوشنبه 6 مرداد 1399 زمان : 9:41

جرم آدم ربایی

آدم ربایی به چه معناست؟

طبق تعریف وکیل آدم ربایی در اصفهان، به معنای انتقال یک یا چند شخص از مکانی به مکان دیگر برخلاف اراده آنان، که ممکن است از راه خدعه یا فریفتن یا با زور صورت گرفته باشد و یا به عبارتی انتقال یک شخص بدون رضایت او از محلی به محل دیگر به وسیله زور، تهدید یا فریب.

آدم ربایی به معنای سلب آزادی تن است وآزادی تن چنین تعریف شده است : «آزادی بدنی هر فرد بطوری که بتواند از هر نقطه کشور به نقطه دیگر آن، مسافرت نموده یا نقل مکان دهد یا از کشور خود خارج شده و به آن مراجعت نماید و از توقیف بدون جهت محفوظ و مصون باشد. نتیجه این آزادی، لغو بردگی و شبه بردگی، لغو بیگاری، منع توقیف و حبس بدون مجوز اشخاص است.»

آدم ربایی و مخفی کردن دیگری دو مصداق از جرایم علیه اشخاص است که علاوه بر سلب آزادی و صدمات بدنی که ممکن است به مجنی علیه وارد شود، بیشتر شخصیت معنوی قربانی جرم، مورد تعرض قرار می گیرد. این جرم که به صورت خاص، یک ماده و به صورت عام، چند ماده از قانون مجازات اسلامی را به خود اختصاص داده و در منابع قوانین کیفری ایران، مصوبات فراوانی در مورد آن دیده می شود، ولی کمتر در نوشته های حقوقی، مورد بررسی قرار گرفته است.

اصل ۲۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بیان دارد : حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص از تعرض مصون است مگر در مواردی که قانون تجویز کند. یکی از حقوق اساسی افراد که آن هم در قانون اساسی پیش بینی شده است حق آزادی تن می باشد که بارزترین مصداق آزادیهای شخصی است. این حق را اصل ۳۲ قانون اساسی چنین بیان می کند: «هیچ کس را نمی توان دستگیر کرد مگر به حکمی که قانون معین می کند.» و اصل ۳۳ نیز آورده است: «هیچ کس را نمی توان از محل اقامت خود تبعید کرد، یا از اقامت در محل مورد علاقه اش ممنوع، یا به اقامت در محلی اجبار ساخت، مگر در مواردی که قانون مقرر می دارد.» پس هر کسی حق دارد که آزادانه در کوچه، خیابان و مکانهای مجاز راه برود و از آزادی تن بهره مند باشد.

لازم به ذکر است قانون اساسی، ضمانت اجرای مهمی برای تأمین این حق و بسیاری از حقوق اساسی دیگر ندارد؛ بلکه قانون عادی باید اجرای اصول قانون اساسی را تضمین نماید که در این راستا قانون مجازات اسلامی مطابق با مواد ۵۷۵، ۵۸۳، ۶۲۱ و برخی مواد دیگر، ضمانت اجرای حق آزادی تن را پیش بینی کرده است.

جهات قانونی تشدید مجازات مرتکب جرم آدم ربایی

در موارد زیر مجازات مرتکب حداکثر مقرر در قانون یعنی ۱۵سال حبس می‌باشد.

چنانچه که سن مجنی‌علیه کمتر از پانزده سال تمام باشد

ربودن توسط وسایل نقلیه انجام پذیرد

به مجنی‌علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد گردد.

در بسیاری از پرونده های فوق متهمین قصد مجرمانه خود را انکار می کنند لذا حضور و دفاعیات شایسته حقوقی وکیل متخصص می تواند به روند اثبات وقوع و انتساب جرم کمک نماید

با توجه به اینکه حجم پرونده های در صلاحیت دادگاه کیفری یک نسبتا کمتر و امکانات ایجاد محاکم نیز اندک است غالبا در هر استان فقط شعب محدودی به جرم آدم ربایی رسیدگی می کنند که این امر با توجه به سیاست تخصصی شدن رسیدگی به دعاوی نیز هماهنگ است،سابقه کار و پذیرش دعاوی آدم ربایی در هر استان و نزد محاکم آن محل اهمیت به سزایی در نیل به مقصود دارد.حامد امیری وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما در این خصوص و همچنین قبول وکالت میباشد لذا جهت دریافت نوبت به سایت مربوطه مراجعه و نسبت به اخذ نوبت اقدام نمائید.

آدم ربایی نسبت به اطفال و نوزادان

ماده ۶۳۱ قانون مجازات اسلامی فصل تعزیرات حسب اینکه زیان دیده از جرم آدم ربایی طفل تازه متولد شده باشد مجازات را کاهش و مقرر داشته در این موارد مرتکب از شش ماه تا سه سال حبس محکوم می شود ،صرف نظر از اینکه باید قانونگذار از اقشار آسیب پذیر حمایت بیش‌تری می نمود و تعیین مجازات با سقف سه سال ناکافی است قانون تعریفی از طفل تازه متولد شده نکرده و سن خاصی را اعلام نداشته لذا ظاهرا در این مورد عرف می تواند دادگاه ها و مراجع تصمیم گیرنده را یاری کند.در این خصوص وکیل آدم ربایی در اصفهان آگاهی کامل نسبت به مراتب فوق داشته و می تواند از حقوق شما دفاع کند.

دادگاه صالح به رسیدگی به جرم آدم ربایی

با توجه به حداکثر حبس ۱۵ساله برای محکومین به آدم ربایی و مستند به مواد ۱۹و ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی و همچنین ماده ۳۰۲قانون آئین دادرسی کیفری جرم آدم ربایی به لحاظ صلاحیت ذاتی در صلاحیت دادگاه کیفری یک بوده و مرحله تحقیقات مقدماتی آن در دادسراهای عمومی و انقلاب می باشد.

مجازات جرم آدم ربایی

مطابق با ماده ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی، حبس از ۵ سال تا ۱۵ سال را برای مجرمان جرم آدم ربایی در نظر گرفته شده است. ماده ۶۳۱ نیز به جرم نوزادربایی پرداخته است و مجازات ۶ ماه تا ۳ سال حبس را برای آن تعیین نموده است و در صورتی که طفل ربوده شده بیشتر مرده باشد، مجرم محکوم به پرداخت ۱۰۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰۰ ريال جرای نقدی خواهد بود.

مجازات شریک جرم آدم ربایی، که به هر صورت از طریق تهیه شرایط و وسایل مورد نیاز به کمک مجرم آمده باشد، طبق ماده ۷۲۶ قانون مجازات اسلامی، به حداقل جزای در نظر گرفته شده برای اصل جرم، که ۵ سال برای آدم ربایی و ۶ ماه برای نوزاد ربایی است محکوم می شود.

حداکثر مجازات فوق، زمانی برای مجرم صادر می شود که فرد ربوده شده کمتر از ۱۵ سال سن داشته باشد، در اثر ربوده شدن متحمل آسیب های جسمی یا شرافتی شده باشد، یا ربودن توسط وسیله نقلیه انجام شده باشد.

اگر فردی اقدام به آدم ربایی نماید ولی به هر دلیلی موفق نشود جرم را به اتمام برساند، طبق ماده ۴۱، تبصره ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی، مجازات ۳ الی ۵ سال حبس برای وی در نظر گرفته می شود.

صور خاص آدم‌ربايي

ربودن طفل تازه متولد شده بر اساس ماده ۶۳۱ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی. بر اساس این ماده، هر كس طفلي را كه تازه متولد شده است، بدزدد يا مخفي كند يا او را به جاي طفل ديگري يا متعلق به زن ديگري غير از مادر طفل قلمداد کند، به ۶ ماه تا ۳ سال حبس محكوم خواهد شد و چنانچه احراز شود كه طفل مزبور مرده بوده است، مرتكب به يكصد هزار تا ۵۰۰ هزار ريال جزاي نقدي محكوم خواهد شد.

مخفي كردن اموات مطابق با ماده ۶۳۵ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی. بر اساس این ماده، هركس بدون رعايت نظامات مربوط به دفن اموات، جنازه‌اي را دفن كند يا سبب دفن آن شود يا آن را مخفي کند، به جزاي نقدي از يكصد هزار تا يك ميليون ريال محكوم خواهد شد.

مخفي كردن مجرم

ربودن اتباع ايراني: قانون تشديد مقابله با اقدامات تروريستي دولت آمريكا مصوب ۱۰ آبان سال ۱۳۶۸

برابر قانون، گروگانگیری نیز همان آدم‌ ربایی است؟

به گفته وکیل آدم ربایی در اصفهان در حقوق داخلی از کلمه آدم‌ ربایی و در حقوق بین‌الملل ازکلمه گروگانگیری استفاده می‌شود و نوعا گروگانگیری بار سیاسی هم دارد اما اساسا و مفهوما تفاوتی بین این دو وجود ندارد. در مقدمه کنوانسیون بین‌المللی گروگانگیری مصوب ۱۹۷۹ سازمان ملل متحد، به نوعی به این مطلب اشاره شده است هر شخصی که به توقیف یا بازداشت و تهدید به کشتن، مصدوم کردن یا ادامه توقیف شخص دیگر که از این پس به عنوان «گروگان» نامیده می‌شود به منظور وادار کردنن شخص ثالثی – یعنی یک کشور، سازمان بین‌الدولی بین‌المللی، شخص حقیقی یا حقوقی، یا گروهی از افراد جهت انجام یا پرهیز از انجام اقدامی به‌عنوان شرط صریح یا ضمنی برای آزادی گروگان مبادرت نماید، در چارچوب مفهوم این کنوانسیون مرتکب جرم گروگانگیری شده است.

تفاوت بازداشت غيرقانوني با آدم‌ربايي

فاعل جرم بازداشت غیرقانونی، مقامات قضايي و مأموران ذي‌صلاح هستند اما آدم‌ربايي توسط افراد عادي صورت مي‌گيرد

جرم بازداشت غیرقانونی از طريق صدور دستور و قرار صورت می‌گیرد اما آدم‌ربایی از طريق انجام فعل مادي ربودن انجام می‌شود

ممکن است صدور دستور بازداشت، به دلیل در دسترس نبودن متهم یا گذاشتن وثیقه توسط او، به بازداشت متهم منتهی نشود اما جرم آدم‌ ربایی اینگونه نیست

آدم‌ربايي به صورت مخفيانه صورت میگیرد اما بازداشت به صورت اداري و علني.

مختصات جرم آدم‌ربايي

این جرم از جرايم آني به شمار مي‌رود. در تعریف جرم آنی باید گفت هنگامی که عنصر مادی جرم در یک لحظه واقع شود، جرم آنی به وقوع پیوسته است. مانند قتل، سرقت ساخت خانه بدون مجوز قانونی (که با کار گذاشتن اولین سنگ بنا واقع می‌شود) یا نصب آگهی در محل‌های ممنوع با ضمانت اجرای کیفری

مقيّد به نتيجه است

از جرايم غير قابل گذشت محسوب می‌شود

مجازات اين جرم غير قابل تعليق است.

آدم ربایی از جمله جرائم کیفری است که در صورت طرح در دادگاه، طرفین دعوا هر دو باید اقدام به اخذ وکیل نمایند.حامد امیری وکیل آدم ربایی اصفهان، ضمن تسریع جریان پرونده، می تواند به جای موکل خود در تمامی مراحل قضایی حضور داشته باشد.شما میتوانید جهت اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیر حضوری به سایت مراجعه و از طریق راه های مندرج در سایت نسبت به اخذ نوبت اقدام نمائید.

منبع: https://isfahan-lawyer.ir/وکیل-آدم-ربایی-در-اصفهان/

تعداد صفحات : 0

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 5
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 8
  • بازدید ماه : 13
  • بازدید سال : 24
  • بازدید کلی : 508
  • کدهای اختصاصی